Over mij

Hallo!

Mijn naam is Manon en ik ben de oprichtster van Your Backpack Guide! Op deze website deel ik mijn ervaringen en probeer ik mensen te inspireren om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Ik verzamel de beste tips voor avontuurlijke bestemmingen en bundel ze in handige artikelen. Mijn doel is om het plannen van jouw reis een beetje makkelijker en vooral leuker te maken.

Your Backpack Guide

Your Backpack Guide is een online reisgids voor avontuurlijke reizigers die graag zelf alles willen regelen. De reisgids staat vol met mooie backpack routes en handige reistips speciaal voor backpackers. Of je nu een roadtrip door Australië maakt, op backpack avontuur in de jungle van Borneo gaat of kiest voor een strandvakantie op de Filipijnen. Met Your Backpack Guide hoef jij je geen zorgen meer te maken over de voorbereidingen en bespaar je veel tijd bij het plannen van jouw droomreis!

Contact

Wil je mij iets vragen of heb je een leuk idee voor een samenwerking? Neem contact met mij op via info@yourbackpackguide.com of vul het onderstaand formulier in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt